☼ Kyllingetærte med bacon og porre

4 personer

Opskriften er ikke færdig


Varmluft 190°
30 min.

Ingredienser

  • TÆRTEFYLD
  • 1 pk
    bacon
  • 400 g
    kyllingekød
  • 2 stk
    porrer
  • 2 tsk
    karry
  • 5 stk
    æg
  • 2 dl
    creme fraiche
  • 75 g
    revet ost
  • salt og friskkværnet peber

   Tilberedning

  1. Brun bacon
  2. Skær kyllingekødet i små tern
  3. Brun kyllingekødet i baconfedtet
  4. Skær porrerne i 3 mm tykke skiver
  5. Tilsæt porrerne til kyllingekødet og lad dem stege med til porrerne er tilpas møre
  6. Tilsæt bacon og karry og bland det godt sammen
  7. Fordel fyldet i tærtebunden
  8. Pisk æg, creme fraiche, revet ost, salt og friskkværnet peber sammen
  9. Hæld æggemassen over fyldet
  10. Bag tærten ved 190° i ca. 30 min., indtil æggemassen er fast
  11. Server tærten varm eller lun med en lækker salat

Tekst og billeder som skal indsættes efter Ingredienser og Tilberedning


 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme