Bagt hokkaido og rosenkål

Ingredienser
2 personer
200g rosenkål lidt groft salt 1/2 hokkaido 1½ dl pecannødder ½ dl tørrene tranebær 1 spsk oliven olie ½ spsk ahornsirup et drys kanel
|
|
Tilberedning
Traditionel varme 200° - 20 min.
1 |
Rengør og halver rosenkålene
|
2 |
Vend rosenkålene i olie og salt |
3 |
Læg rosenkålene på en bageplade |
4 |
Skræl og skær hokkaidoen i store tern |
5 |
Vend hokkaidoen i olie, ahornsirup og kanel |
6 |
Læg hokkaidoen på en bageplade |
7 |
Bag rosenkålen i 20-25 min og hokkaido i 15-20 min, hokkaidoen skal fortsat være fast |
8 |
Bland rosenkål, hokkaido, pecannødder og tranebær i en skål. Der evt. tilsættes yderligere ahornsirup |
|
Kilde:
Rosenkål, Tranebær - tørrede, Pekannødder, Hokkaido, Ahornsirup