Bagt hokkaido og rosenkål

2 personer

En meget farverig salat med et eksotisk touch 

  Rosenkohl or Brussels sprout stock photoPumpkin Red Hokkaido over White Red Hokkaido Pumpkins isolated on white background hokkaido stock pictures, royalty-free photos & images


Over/undervarme 200°
20 min.

Ingredienser

  • 200 g
    rosenkål
  • ½ stk
    hokkaido
  • olivenolie
  • friskkværnet salt
  • 1½ dl
    pekannødder
  • ½ dl
    tranebær, tørrede
  • 1 spsk
    olivenolie
  • ½ spsk
    ahornsirup
  • et drys kanel

   Tilberedning

  1. Rengør og halver rosenkålene
  2. Vend rosenkålene i olie og salt
  3. Læg rosenkålene på en bageplade
  4. Skræl og skær hokkaidoen i store tern
  5. Vend hokkaidoen i olie, ahornsirup og kanel
  6. Læg hokkaidoen på en bageplade
  7. Bag rosenkålen i 20-25 min og hokkaido i 15-20 min, hokkaidoen skal fortsat være fast
  8. Bland rosenkål, hokkaido, pecannødder og tranebær i en skål
  9. Der evt. dryppes med yderligere ahornsirup

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme