Bagt Hokkaido og rosenkål med pecannødder og tørrede tranebær Ingredienser 2 personer 200g rosenkållidt groft salt1/2 hokkaido1½ dl pecannødder½ dl tørrene tranebær1 spsk oliven olie½ spsk ahornsirupet drys kanel Tilberedning Traditionel varme 200° - 20 min. 1 Rengør og halver rosenkålene 2 Vend rosenkålene i olie og salt 3 Læg rosenkålene på en bageplade 4 Skræl og skær hokkaidoen i store tern 5 Vend hokkaidoen i olie, ahornsirup og kanel 6 Læg hokkaidoen på en bageplade 7 Bag rosenkålen i 20-25 min og hokkaido i 15-20 min, hokkaidoen skal fortsat være fast 8 Bland rosenkål, hokkaido, pecannødder og tranebær i en skål. Der evt. tilsættes yderligere ahornsirup Kilde: Læst: 1125 Udskriv Forrige Næste