Syltede rødløg med timian

6 - 7 små glas (2-3 dl)

Stil i køleskabet et par dage inden de skal bruges
Kan holde sig i køleskab i op til 4 uger, så lav ikke for store portioner

Passer perfekt i en burger, men kan også bruges i mange andre retter
Giver et frisk pust til retten.


Ingredienser

  • 600-700 g
    rødløg
  • 8 dl
    eddike
  • 2 dl
    rørsukker
  • 2 tsk
    peberkorn
  • 12-14 stilke
    timian . små
  • atamon til at skolde glas i

   Tilberedning

  1. Rengør rødlæg og snit dem i tynde skiver på et mandolinjern. Er de store så halver skiverne
  2. Skold små sylteglas med atamonvand
  3. Fyld løgskiverne i glassene, pres gerne lidt, da de fylder mindre når de bliver syltet
  4. Stik et par stilke timian ned i siden
  5. Kog eddike, sukker og peberkorn
  6. Hæld eddiken over rødløgene så det dækker
  7. Tør kanten af glassene og lågene invendigt med køkkenrulle dyppet i atamonvand
  8. Skru lågene på glassene

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme