Syltede rødløg med timian

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
6-7 små glas (2-3 dl)

   

600-700 g rødløg
8 dl eddike
2 dl rørsukker
2 tsk peberkorn
12-14 små stilke timian 

Atamon til at skolde glas i

 
  1. Rengør rødlæg og snit dem i tynde skiver på et mandolinjern. Er de store så halver skiverne.
  2. Skold små sylteglas med atamonvand
  3. Fyld løgskiverne i glassene, pres gerne lidt, da de fylder mindre når de bliver syltet.
  4. Stik et par stilke timian ned i siden
  5. Kog eddike, sukker og peberkorn
  6. Hæld eddiken over rødløgene så det dækker
  7. Tør kanten af glassene og lågene invendigt med køkkenrulle dyppet i atamonvand
  8. Skru lågene på glassene

Stil i køleskabet et par dage inden de skal bruges

Kan holde sig i køleskab i op til 4 uger, så lav ikke for store portioner

Passer perfekt i en burger, men kan også bruges i mange andre retter. Giver et frisk pust til retten.

syltet rodlog

  • Læst: 144

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme