LCHF couscous

lchfcouscous

Ingredienser

1 blomkål (ca. 600g)
1 stor håndfuld mandler
1 lille squash
2 snackpebre
4 forårsløg
2 fed hvidløg
1 håndfuld pinjekerner
1 håndfuld persille

4 spsk. olivenolie

saft fra ½ citron
0,5 tsk. salt
0,5 tsk. stødt spidskommen

 

Kryddermayo

Bland en dip af mayo, presset hvidløg, stødt chili og stødt spidskommen - smag til med citronsaft.

 

Tilberedning

Bland ingredienser til dressingen i en stor skål.

Rist mandlerne på en tør pande og kør imens blomkålen til couscous i en minihakker eller foodprocesser.

Giv mandlerne samme tur i minihakkeren og rist pinjekernerne på den varme pande.

Hak hvidløg og persille fint og snit squash, pebre og forårsløg i mindre tern.

Rør alle ingredienser sammen med dressingen og top med pinjekerner.

 

Server med kylling eller kotelet og server kryddermayo til

Kilde: http://denomvendteverden.blogspot.dk

  • Læst: 18355

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme