Dadelmuffin med blåbærfrosting

Dadelmuffins

Ingredienser

12 stk

10 bløde dadler, udstenede
4 spsk blødt smør eller kokosolie
1 moden banan
1 tsk vanillepulver

65 g
mandel mel
3 æg
30 g mørk kakao
1 tsk bagepulver
3 spsk appelsinjuice/stærk kaffe

BLÅBÆRFROSTING
100 g hvid chokolade
200 g flødeost
½ dl blåbær, blendet
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 økologisk citron, revet skal

1 spsk citronsaft

Tilberedning

Varmluft 175° - 20 min.

1 Tænd ovnen
2 Kør dadler, smør, banan og vanille i fodprocessor indtil det er en cremet pasta
3 Tilføj de resterede ingredienser og bland til en jævn masse
4 Fyld dejen i 12 muffinforme. Det fylder ikke så meget, men de hæver godt.
5 Bag i ca. 20 minutter
6 Køl muffins af og stil dem i køleskabet, de bliver kun bedre af 1 dag eller 2 i køleskabet
BLÅBÆRFROSTING
7 Smelt chokoladen i vandbad
8 Pisk flødeost, citron, blåbær og vanille i den smeltede chokolade indtil massen er godt blandet
9 Pynt kagerne og stil dem i køleskabet til de skal spise

 

Inspiration: atastylovestory.com

 

 

 

 

 

Tags: Hvid chokolade, Banan, Dadler, Blåbær, Flødeost, LCHF

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her