Trøfler med jordbær

12 stk - afhænger dog lidt af størrelsen på jordbærrene 

Meget dekorativ hvis de skæres over

Trøflerne er lidt bløde når de lige er lavet, men bliver super gode
og faste når de kommer på køl en time eller længere

Da der er friske jordbær i, skal de spises i løbet af
max. et døgn


Ingredienser

  • 100 g
    smør - blødt
  • 140 g
    sukker
  • 3,5 dl
    havregryn
  • 2 tsk
    vaniljesukker
  • 3,5 spsk
    kakao
  • 2 spsk
    espresso - kold
  • 12 stk
    jordbær (1,5-2 dm i diameter)
  • PYNT
    kokosmel eller knuste hampefrø

   Tilberedning

  1. Skyl jordbærrene med stilk på, og tør dem godt af i køkkenrulle
  2. Ælt alle ingredienserne sammen med hænderne
  3. Flad dejen ud og fjerne først stilken fra jordbærrene umiddelbart før hver enkelt jordbær beklædes med et lag trøffelmasse på 3-4 mm
  4. Form trøflerne runde og rul dem kokosmel eller knuste hampefrø
  5. Stil på køl min. 1 time, gerne 2

Alternativ frugt
Du kan også vælge at lave trøflerne med hindbær eller små trøfler med blåbær.
Kommer du hindbær i skal de helst spises samme dag, da hindbær let bliver mast og dermed afgiver væde.
Blåbær er mere faste og de vil kunne holde sig et par døgn i køleskabet.


 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme