Sprøde mandelkager med lakrids

mandel lakrids2

Ingredienser

Ca. 30 stk

30 g smør
160 g mandler
160 g rørsukker, ikke for groft
3 tsk fint lakridspulver
2 bægre æggehvider, svarende til 2,5 æggehvide
2,5 spsk mel

 

Tilberedning

Varmluft 150° - 17-20 min.

1 Smelt smørret
2 Hak mandlerne mellemfint
Pas på der ikke er for store stykker i
3 Rør hakkede mandler, sukker og lakrids sammen 
4 Rør æggehviderne i
5 Rør smør og mel i, og bland godt 
6 Brug en dessertske til at lægge dejen på en bageplade med bagepapir. Ikke for store skefulde og ikke for tæt
7 Bred kagerne god ud med bagsiden af en ske der er dyppet i vand. Kagerne skal være ganske tynde 
8 Bag i varmluft ved 150º i ca. 20 min, til kagerne er gyldne

 

 mandel lakrids

mandel lakrids3

Mandler, Rørsukker, Lakridspulver, Æggehvider

  • Læst: 2119

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme