Spejlæg, avocado og rå rødbede

spejlegg avodaco rodbede

Ingredienser

2 personer

2 æg
1 avocado
1 lille rødbede
2 håndfulde frisk spinat
2 spsk solsikkekerner 

Sesamfrø og jomfru i det grønne
Friskkværnet salt og peber
Lidt olivenolie

Tilberedning

1 Skræl rødbeden og strimmel den i en spiralizer eller skræl tynde strimler med en kartoffelskræller
2 Skær avocadoen i tynde skiver
3 Anret spinat, rødbedestrimler og avocado på tallerkner
4 Spejl de 2 æg og læg dem på
5 Drys med solsikkekerne, sesamfrø og jomfru i det grønne
6 Dryp med olivenolie, kværn med salt og peber og server

 
En lidt anderledes morgenmad, men meget lækker og mættende

Server med: ristet rugbrød eller stumper af knækbrød

spejlegg avodaco rodbede1

  • Læst: 351

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme