Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

kammuslinger tomatkompot

Ingredienser

4 personer

16 kammuslinger
Olivenolie og smør
1 rødløg, fintsnittet
1 fed hvidløg
250 g små tomater, halverede
2 kviste salvie, bladene heraf
lidt sherryvineddike
Salt og peber
2 spsk kapers

Tilbehør: brød

 

Tilberedning

Steg kammuslingerne på en pande med lidt olivenolie  og smør ca. 2 min på hver side, og krydr med salt og peber.
Tag kammuslingerne af panden.

Steg rødløg nogle minutter til de bliver møre, tilsæt hvidløg, tomater og salvie, og lad det simre ved jævn varme 4-5 min.
Krydr med sherryvineddike, salt, peber og kapers.

Sving de stegte kammuslinger rundt i tomatkompotten på panden.
Anret kammuslinger med en skefuld tomat-kompot, og spis brød til.

Kilde:afd2013-07

Tags: Kammusling

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her