Ingredienser
2 personer
1/4 hokkaido græskar 1 spsk olivenolie 1 dl ukogt quinoa (evt. sort eller rød) 2 dl vand 1 stk rødløg 1 stk rød peberfrugt 2 dl edamame bønner 3 spsk ristede græskarkerner 4 spsk tørrede tranebær
Dressing 2 spsk olivenolie 1 spsk balsamic eddike 1 tsk honning 1 tsk dijon sennep 1 knust hvidløg friskkværnet salt og peber
|
|
Tilberedning
Traditionel varme 200° - 20 min.
1 |
Tænd ovnen
|
2 |
Skræl og skær hokkaido i store tern og vend i olivenolie, salt og peber Bag i ca. 20 min ved 200° |
3 |
Skyl quinoa og kog den i vandet i ca. 20 min, pas på det ikke koger tør. Afkøl quinoa, skyl evt. i koldt vand |
4 |
Skær løget og peberfrugt i små tern |
5 |
Bland quinoa, edamame bønner, rødløg, peberfrugt, tørrede tranebær, græskarkerner og let afkølet hokkaido |
6 |
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og bland den i salaten med let hånd |
|
|
En farverig og smagfuld salat |