Blomkålssalat med jordbær og avocado

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer 

  Varm luft 190° - ca. 60 min 

1 stk blomkål
2 håndfulde spinat
3 stk forårsløg
6 stk asparges
2 stk avocadoer
250 g jordbær

DRESSING
3 spsk olie
½ ØKO citron, skal og saft
1 tsk honning
1 tsk dijonsennep
friskkværnet salt og peber

 

 
  1. Skær blomkålen i små buketter
  2. Snit spinaten i små stykker
  3. Skær forårsløggene i små skiver
  4. Skær aspargsene i ½ cm skiver på skrå
  5. Skær jordbærrene i mindre stykker
  6. Skær avocadoen i mindre stykker
  7. Bland det hele forsigtigt
  8. Rør dressingen sammen og fordel i salaten
  9. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft
  10. Drys de hakkede mandler over salaten

Salaten er fortrinlig til kylling, evt. sammen med små bagte kartofler