Chilibønner med broccoli

chilibeansalad broccoli

Ingredienser

2 personer

1 peberfrugt
4 friske tomater
250 g kogte kidney bønner
½ dampet broccolihoved

Dressing
½ frisk chili, finthakket
1 pillet løg

3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk frisk eller tørret estragon
skal af ½ citron
saft af ½ citron
salt og peber

Tilberedning

1 Skær løg, tomater og peberfrugt i mindre stykker
2 Skær den dampede broccoli i mindre stykker
3 Bland det hele med kidneybønnerne
4 Skær chili og hvidløg i bittesmå stykke
5 Bland det i olivenolien, sammen med citronskal, saft, estragon, salt og peber
6 Hæld dressingen over salaten og bland den forsigtigt

 
Server sammen med hakkebøf eller kotelet

chilibeansalad broccoli2 Kilde: x

Kidneybønner, Chili, Broccoli

  • Læst: 3917

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme