Fyldt picnic peber

fyldt picnic peber

Ingredienser

2 personer

2 stk snackpebre
100 g røget laks
200 g torskerogn
35 g blødt smør
50 g flødeost
1 fed knust hvidløg
50 g cremefraiche
1 bdt dild
1 spsk citronsaft
salt og peber

Tilberedning

En herlig og let bid til en picnictur.
Husk at tage en flaske rosevin med, så smager det ekstra godt.

1 Hak laksen groft
2 Rør laks, torskerogn, smør, flødeost, hvidløg og cremefraiche
3 Klip dild i og smag til med citron, salt og peber
4 Halver peberfrugtern og fjern kernerne
5 Fyld fiskeblandingen i peberfrugterne og drys med klippet dild
6 Læg et stykke smørrebrødspapir på en halv peberfrugt og læg den anden halve over, så der igen er en hel peberfrugt
7  Pak ind i staniol og tag med på picnicturen

 de:xxx

fyldt picnic peber1

Torskerogn, Flødeost, Laks - røget, LCHF

  • Læst: 4119

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme