LCHF blinier med stenbiderrogn

LCHF blinis stenbidder

Ingredienser

10 personer

BLINIER
250 g blomkål
2 æg
1 spsk fiberhusk
¼ tsk salt

FYLD
20 tsk cremefraiche min. 18%
150-200 g stenbiderrogn
¼ tsk salt
½ tsk citronsaft
10 tsk finthakket løg
1 bakke karse til pynt

 

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 15 min.

1 Blend blomkålen fint i din foodprocessor
2 Bland blomkål godt sammen med æg, fiberhusk og salt
3

Fordel 10-12 klatter på en bageplade, beklædt med bagepapir, og form til fine  runde blinier.

Det letteste er at bruge en ring på ca. 5 cm, og fylde en skefuld dej i den, så bliver de fint runde.

4 Bag blinierne i 15 minutter, eller til de er let gyldne.
5 Afkøl dem inden brug. Kan gemmes i køleskabet nogle dage, eller fryses ned.
6 Rør forsigtigt stenbidderrognen med salt og citronsaft
7 Anret blinierne på en tallerken/fad og pynt med cremefraiche, stenbidderrogn, hakket løg og karse
   

 

Kilde: xxx

 

 

 

 

 

 

 

Tags: FiberHUSK, Stenbiderrogn, LCHF

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her