Karrysuppe med hvidkål

Karrysuppe hvidkaal

Ingredienser

2 personer

1 spsk rapsolie
1 tsk karry
2 tsk gurkemeje
1 spsk fishsauce
1 ds kokosmælk
1½ dl fløde 18%
300 g hvidkål
200 g grønne bønner
1 rød snackpeber
200 g rejer
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

1 Snit hvidkålen groft, stykkerne må ikke være støre end de kan være på en ske
2 Skær snackpeberen i skiver og derefter i 1 cm stykker
3 Skær bønnerne i 1 cm stykker.
Du kan sagtens bruge frosne bønner
4 Svits karry og gurkemeje i rapsolien
5 Tilsæt kokosmælk, fløde og fishsauce og kog op
6 Tilsæt hvidkål og lad det koge 5-7 minutter. Der skal stadig være en smule bid hvidkålen
7 Tilsæt derefter bønnerne og snackpeberen.
Kog til det er varmet godt igennem
8 Smag til med salt og peber

 
Anret suppen i en skål og top op med rejer.
Hvis rejerne varmes op i suppen, skal det kun være ganske kort, eller krymper de og blive lidt seje.

Kilde: LV10

Tags: Hvidkål, Grønne bønner, Kokosmælk, Rejer

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her