Blomkålssuppe med røget laks

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer 

   

ca. 600 g blomkål
7 dl vand
1,5 grøntsagsbluillon tern
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2,5 dl fløde
200 g laks - varmrøget/koldrøget
frisk dild
Lidt olivenolie
rugbrødschips eller andet brød

 

 
  1. Skær blomkålen i mindre stykker
  2. Kog vandet op med bouillonterningen
  3. Lad suppen simre i 15 minutter
  4. Blend suppen og tilsæt fløden af flere omgange
  5. Smag suppen til med salt og peber
  6. Varm suppen op
  7. Hæld suppen op i små suppeskåle
  8. Pluk laksen i små stykker og top det i midten af skålen
  9. Hæld olivenolie rund om laksen
  10. Knus lidt rugbrødschips over suppen og garner med lidt dildkviste

En hurtig og lækker suppe, og så ser den flot ud

 

  • Læst: 238

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme