Grøn thaisuppe

Ingredienser |
|
Tilberedning |
1 stk løg 1 fed hvidløg 300 g broccoli 450 g frosne ærter 1 ds kokosmælk 6 dl grøntsagsbouillon 1½ spsk gøn karrypasta 1stk limefrugt Salt og friskkværnet peber
Til servering 50 g ristede hasselnødder eller saltede peanuts Persille Skiver af frisk grøn chili
|
|
- Svits hakket løg og hvidløg i lidt olie i en gryde
- Tilsæt bouillon og kokosmælk
- Tilsæt ærter, broccoli og karrypasta
- Kog suppen op og lad den småkog i 10 min
- Lad suppen stå nogle minutter inden den blændes
- Varm suppen op og tilsæt friskpresset limesaft, salt og friskkværnet peber
- Server suppen pyntet med nødder, persillekviste og tynde skiver grøn chili
Server gerne et godt brød til
|
Grøn karrypasta, Broccoli, Kokosmælk