Ærtesuppe med cremefraiche

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer 

   

1 pk bacon
½ dl mandler
1 stk løg
1 fed hvidløg
5 dl kyllingebouillon
600 g frosne ærter
1 dl cremefariche
Friskkværnet salt og peber
1 dl ærter til pynt
 

 
  1. Bag baconen til den er sprød, læg gerne mandlerne mellem baconen, så de bages i baconfedtet, det giver en god smag
  2. Hak løgene
  3. Svits løgene i lidt fedtstof i en gryde
  4. Tilsæt bouillon og frosne ærter
    Lad suppen koge 3-4 minutter
  5. Tag gryden af varmen og blend suppen, enten med en stavblender eller i en stor blender
  6. Varm suppen forsigtigt op og tilsæt bouillon og smag til med friskkværnet salt og peber
    Er suppen for tyk, så tilsæt lidt mere bouillon
  7. Server suppen med baconstykker, hakkede mandler og ærter. Pynt gerne med lidt dild

Server gerne et godt brød til

 

Ærter, Bacon

  • Læst: 240

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme