Blåbærmarmelade med rom

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
2 små glas a 230-250 g

   

275 g blåbær
120 g syltesukker
1 spsk citronsaft
1 tsk vanillekorn
1½ spsk rom

Evt. en ½ tsk atamon, så forlænges holdbarheden 

 
  1. Rens bærrene
  2. Kom bær, syltesukker, citronsaft og vanillekorn i en lille kasserolle
  3. Kog svagt i 15 min
  4. Tag gryden fra varmen og tilsæt rommen
  5. Hæld på skoldende glas og låg (der kan evt. tilsættes lidt atamon til vandet) og opbevar i køleskabet 

En lækker hjemmelavet marmelade som hurtigt bliver spis på en nybagt bolle evt. med lidt ost.

blabrmarmelade1 

  • Læst: 73

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme