Blåbærmarmelade med rom

2 små glas a 230-250 g

En lækker hjemmelavet marmelade som hurtigt bliver spist
Lækkert på en nybagt bolle evt. med lidt ost


Ingredienser

  • 275 g
    blåbær, friske eller frosne
  • 1 spsk
    citronsaft
  • 1 tsk
    vaniljekorn
  • 1 spsk
    rom
  • ½ tsk
    atamon

   Tilberedning

  1. Rens bærrene
  2. Kom bær, syltesukker, citronsaft og vaniljekorn i en lille kasserolle
  3. Kog svagt i 15 min, mas bærrene lidt undervejs med bunden af et højt glas
  4. Tag gryden fra varmen og tilsæt atamon og rom efter et par minutter
  5. Hæld marmeladen på skoldende glas og sæt låg umiddelbart efter

Kan holde sig i køleskabet op til 4 uger uden tilsat atamon
Er der tilsat atamon kan det holde sig nogle måneder, skal opbevares mørkt og ikke for varmt

blabrmarmelade1 


 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme