Yootheme 3

Ingredienser |
|
Tilberedning |
4 personer |
|
Traditionel varme 170° - 10-15 min. |
4 stk kyllingefilet friskkværnet salt og peber 1 dl mel 2 spsk smør 1 stk lille løg - finthakket 2 stk hvidløgsfed - finthakket 2,5 dl hønsefond 2,5 dl fløde 2 spsk sennep 1 spsk sennep - grov 1 dl grana padano - fint revet 1 spsk estragon - tørret
|
|
- Flæk evt. kyllingefiletenre hvis de er meget store
- Krydr kyllingefileterne med friskkværnet salt og peber og vend dem i mel
- Steg kyllingefileterne på begge sider, 2-4 minutter på hver side
Læg dem i et ildfast fad
- Svits løget på panden til det er klart
- Tilsæt hvidløget og steg yderligere i ½ minut
- Tilsæt hønsefonden og kog op
- Tilsæt fløde og de 2 slags sennep og lad det koge op, skru ned og lad det koge 5 min så sovsen kan tykne lidt
- Smag til med salt og peber
- Hæld saucen over kylingefileterne, drys med grana padano og sæt dem i ovnen i 10-15 minutter
- Inden servering drysset med estragon
Server små bagte kartofler, evt. halveret, bagte broccolibuketter, bagte gulerødder og bagte svampe
|
Æblecidereddike, Hvidtøl, Stødt kardemomme, Champignoner