Bagte hummerhaler

  • Tilberedning - beskrivelse:
    • Tilberedning: Klip hummerhalerne op i ryggen
    • Tilberedning: Klem underskjoldet så der bliver en sprække midt på ryggen
    • Tilberedning: Læg hummerhalerne pænt i en bradepande eller et stort ovnfad
    • Tilberedning: Rør smørret med tørret dild, presset hvidløg og citronsaft
    • Tilberedning: Kom smørret i en sprøjtepose og brug en af de mindre spidser til at sprøjte smør over hummerhalerne
    • Tilberedning: Drys med salt
    • Tilberedning: Bag 10-12 minutter i en 200° varm ovn (traditionel varme), afhængig af størrelsen på hummerhalerne, de vist fik 12 min
  • I:
    • Mængde: 500 g (ca. 40-50 stk), Ingrediens: hummerhaler - rengjorte
    • Mængde: 50 g, Ingrediens: blødt smør
    • Mængde: 1 spsk, Ingrediens: dild - tørret
    • Mængde: 1 fed, Ingrediens: hvidløg
    • Mængde: 1 tsk, Ingrediens: citronsaft
    • Ingrediens: salt
    • Ingrediens: friske dildkviste til pynt
  • Antal personer/stk: 4 personer
  • Ovntype og grader: Ovn: Over/undervarme 200°
  • Ovntid: Ovntid: 10-12 min

Serveres med hvidløgsflute og en grøn salat til, fx. bestående af salatblade, agurk, asparges og avocado 

Kan sagtens serveres som hovedret, så er der virkelig tale om et hummerhale gilde, og det sætter vi stor pris på når hummerhalerne kan skaffes til fornuftig pris gennem en fisker.
Til hovedret beregnes ca. 500 g hummerhaler pr. person

På 1 bageplader er der ca. 1 kg hummerhaler. Antallet af hummerhaler afhænger helt af størrelsen på dem

På de viste billeder er der ca 100 hummerhaler på en plade, svarende til 1 kg

Dildsmørret trænger ned i hummerhalerne når de bliver bagt

Server gerne hummerhalerne direkte fra bradepanden, det ser flot ud på bordet

Hummerhaler

  • Læst: 347

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme