Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger

6 personer

Suppen kan laves i god tid og varmes inden servering

Ingredienser

¾ chili, finthakket
1 spsk olivenolie
2 hakkede fed hvidløg
1 løg i små tern
1 kg jordskokker, skrællede og skåret i tern
1½ l vand
salt og friskkværnet peber
18 kammuslinger eller store rejer
lidt olie
lidt brøndkarse eller bredbladet persille til pynt

Tilberedning
  1. Sautér chili, hvidløg og løg i lidt olie og lad det simre et par minutter
  2. Tilsæt jordskokkerne, vand og salt, lad det simre i 20 minutter
  3. Blend suppen med en stavblender
  4. Varm suppen op og smag til med salt og peber
  5. Pensl muslingerne/rejerne med olie og enten grill eller steg dem i 3 minutter på hver side, anret på et spyd og servér til suppen, pyntet med brøndkarse

Loading