Julesnaps

julesnaps1

Trækketid 4-6 dage

Tilsæt snapsen 2 tsk hvid portvin og en lille smule flydende honning, det gør snapsen dejlig blød

Ingredienser

1 økologisk appelsin
20 hele kaffebønner
1 stang vanilje
1 stang kanel
4 stk stjerneanis
10 nelliker
1 flaske klar Brøndums snaps eller Smirnoff / Absolute vodka

Evt.
2 tsk hvid portvin
en smule flydende honning

Tilberedning
  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, dem kan du bruge til fx. vaniljekranse, det er kun selve stangen du skal bruge til snapsen
  2. Riv strimler af skallen af appelsinen med et juliennejern, igen her kan du bruge resten af appelsinen til noget andet, da det kun er den revne skal der skal bruges til snapsen
    Hvis skallen rives fint bliver snapsen let uklar
  3. Kom alle ingredienserne i et syltetøjsglas og hæld Bsnaps/vodka over
  4. Ryst snapsen
  5. Lad snapsen trække 4-6 døgn
  6. Si snapsen gennem et kaffefilter, og fortynd den så du får en snaps som du foretrækker den

Loading