Varmluft 190° – 60 min4 personerMeget dekorative skiver og så smager det virkelig af nogetServer gerne med letkogte bønner, soltørrede tomater, ovnkartofler og en skefuld oliventapenade og rød pesto Ingredienser 1 stk kalkunbryst½ glas (70 g) soltørrede tomater i olie2 fed hvidløg4-5 spsk oliventapanade8-10 skiver bacon1 spsk tørret rosmarin Tilberedning Hak de soltørrede tomater og hvidløgsfeddene i en minihakkerSkær 4-5 riller på langs af kalkunbrystet, ca ½ vejs ned i kødetFyld rillerne med de soltørrede tomaterPres kalkunbrystet lidt sammenSmør nu oversiden af kalkunbrystet med oliventapanadeLæg nu baconskiverne over kalkunbrystet på tværs, sørg for at kalkunbrystet er godt presset sammenBind evt. en snor omkring for at holde den sammenStil kalkunbrystet i køleskabet i nogle timer, så fyldet kan trække godt ind i kødetLæg kalkunbrystet i et ovnfast fad, med lidt vand vedDrys med tørret rosmarinStil nu kalkunbrystet i ovnen ved 190º varmluft i ca 60 minKontroller temperaturen med et stegetermometer, den skal være 75º i midtenTag stegen ud af ovnen og lad den hvile i 10 min inden den skæres ud Tags# Kalkunbryst