Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

200° varmluft

4 personer

Lorem ipsum dolor

Ingredienser

16 kammuslinger
Olivenolie og smør
1 rødløg, fintsnittet
1 fed hvidløg
250 g små tomater, halverede
2 kviste salvie, bladene heraf
lidt sherryvineddike
Salt og peber
2 spsk kapers

Tilbehør
godt brød

Tilberedning
  1. Steg kammuslingerne på en pande med lidt olivenolie og smør ca. 2 min på hver side, og krydr med salt og peber
  2. Tag kammuslingerne af panden
  3. Steg rødløg nogle minutter til de bliver møre, tilsæt hvidløg, tomater og salvie, og lad det simre ved jævn varme 4-5 min.
  4. Krydr med sherryvineddike, salt, peber og kapers
  5. Sving de stegte kammuslinger rundt i tomatkompotten på panden.
    Anret kammuslinger med en skefuld tomat-kompot, og spis brød til

Loading