Bradepande 30×30 cm 180° over/undervarmeca. 30 min. En dejlig kage til mange, og så kan den pyntes alt efter behag Ingredienser Kanelkage2 æg400 g sukker2 spsk kanel, jep, spiseskefulde!2 tsk natron1 nip salt400 g hvedemel3,5 dl kærnemælk125 g smeltet smørGlasur50 g smør, blødt200 g flormelis1 spsk kakao1/2 dl stærk kaffe eller vand Tilberedning KanelkagePisk æg og sukker lyst og luftigt – ca. 3-5 minutterBland kanel, natron, salt og hvedemel sammen i en anden skålSigt det i ægge/sukker-massenTilsæt kærnemælk og pisk dejen sammenTilsæt smeltet smør og pisk hurtigt dejen sammen til den er jævnBeklæd en bradepande med bagepapir (30 x 30 cm)Stil en rugbrødsform i enden af en normal bradepandeFordel dejen heriBag kanelkagen ved 180 grader i ca. 30 minutter i over/undervarmePrik med en tandstik i midten for at tjekke om den er bagtTag kagen ud og lad den afkøle i formenGlasurKom smør, flormelis, kakao og kaffe i en skålPisk det sammen til en tyk glasurFordel glasuren på den afkølede kage, du kan smøre det ud med en kniv eller lave et mønster med et sprøjtetylle Tags# Kanel - stødt