2 personerAnret suppen i en skål og top op med rejer.Hvis rejerne varmes op i suppen, skal det kun være ganske kort, eller krymper de og blive lidt seje. Ingredienser 1 spsk rapsolie1 tsk karry2 tsk gurkemeje1 spsk fishsauce1 ds kokosmælk1½ dl fløde 18%300 g hvidkål200 g grønne bønner1 rød snackpeber200 g rejerSalt og friskkværnet peber Tilberedning Snit hvidkålen groft, stykkerne må ikke være støre end de kan være på en skeSkær snackpeberen i skiver og derefter i 1 cm stykkerSkær bønnerne i 1 cm stykkerDu kan sagtens bruge frosne bønnerSvits karry og gurkemeje i rapsolienTilsæt kokosmælk, fløde og fishsauce og kog opTilsæt hvidkål og lad det koge 5-7 minutter. Der skal stadig være en smule bid hvidkålenTilsæt derefter bønnerne og snackpeberenKog til det er varmet godt igennemSmag til med salt og peber Tags# Grønne bønner# Hvidkål# Kokosmælk# Rejer