Karrysuppe med hvidkål

2 personer

Anret suppen i en skål og top op med rejer.
Hvis rejerne varmes op i suppen, skal det kun være ganske kort, eller krymper de og blive lidt seje.

Ingredienser

1 spsk rapsolie
1 tsk karry
2 tsk gurkemeje
1 spsk fishsauce
1 ds kokosmælk
1½ dl fløde 18%
300 g hvidkål
200 g grønne bønner
1 rød snackpeber
200 g rejer
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning
  1. Snit hvidkålen groft, stykkerne må ikke være støre end de kan være på en ske
  2. Skær snackpeberen i skiver og derefter i 1 cm stykker
  3. Skær bønnerne i 1 cm stykker
    Du kan sagtens bruge frosne bønner
  4. Svits karry og gurkemeje i rapsolien
  5. Tilsæt kokosmælk, fløde og fishsauce og kog op
  6. Tilsæt hvidkål og lad det koge 5-7 minutter. Der skal stadig være en smule bid hvidkålen
  7. Tilsæt derefter bønnerne og snackpeberen
    Kog til det er varmet godt igennem
  8. Smag til med salt og peber

Loading