En herlig dessert med et glas kirsebærøl til Prøv en belgisk Kasteel Rouge 8% eller anden kirsebærøl Kirsebærøl er ikke bare kirsebærøl Du skal sikre at det er en af de søde typer, ellers smager det ikke godt til tærten
Ingredienser
1½ dl sprød müsli (40g) uden frugtstykker og chokolade, gerne med honning og nødder 1½ dl hvedemel (90g) 2 dl havregryn (60 g) 1 tsk bagepulver 125 g blødt smør 1 dl rørsukker (75 g) 1 æg
Fyld: 500 g kirsebær ½ dl rørsukker (40g) 1 tsk maizena ½ tsk stødt kanel
Tilbehør: Is 2 kirsebærøl til deling mellem 8 personer – drikkes af vinglas
Tilberedning
Skyl kirsebærrene, halver dem og fjern stenen
Bland müsli, hvedemel, havregryn og bagepulver
Pisk smør og rørsukker sammen Tilsæt ægget, og vend de tørre ingredienser i
Vend kirsebærrene i rørsukker, maizena og kanel, og læg dem i bunden af et tærtefad