Kotelet med stegte tomater og grøn mos

2 personer

En farverig og smagfuld ret

Ingredienser

Grøn mos
500 g broccoli med stok
150 g frosne ærter
2 spsk flødeost
75 g feta
salt og peber

Tilbehør
200 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
frisk eller tørret oregano

Kød
2 stk svinekoteletter

Tilberedning
  1. Skær broccolien i mindre stykker og kog den i 20 min.
  2. Tilsæt frosne ærter de sidste 4 minutter
  3. Blend broccoli og ærter med flødeosten
  4. Smuldr fetaen i broccolimosen, krydr med slat og peber og rør blandingen sammen
  5. Steg koteletterne
  6. Halver tomaterne
  7. Skær hvidløgsfeddet i tynde skiver
  8. Svits tomater, hvidløg, kapers og oregano 1-2 minutter

Loading