Over/undervarme 170° – 12-15 min4 personerEn lækker og flot ret, som er let at servere for gæster, og den kan let øges til flere personer Server med broccoli og ris/blomkålsris/kartofler/pastaRetten kan med fordel gøres helt færdig og stå klar i fadet indtil gæsterne kommer. Er retten blevet kold skal den have 20-25 i ovnen. Ingredienser 4 stk kyllingefilet2 stk hvidløgsfed – hakkede1 stk stor rød sød peber – skåret i små tern1 dl tør hvidvin3 dl kyllingefond2 dl piskefløde1 dl soltørrede tomater – hakket (ikke dem i olie)1 dl reven parmesan/grana padamosalt og peber½ dl basilikum blade – hakkede Tilberedning Steg kyllingefileterne på pandenLæg dem i et ildfast fadSvits hvidløgsfed og peber på panden i 1 minTilsæt hvidvin og lad det koge indTilsæt kyllingefond, fløde, soltørrede tomater og ostKog op og lad det simre indtil saucen begynder at blive tyk Smag til med salt og peberHæld saucen over kyllingebrysterne og sæt dem i ovnen i 10-15Inden servering drysses med hakket basilikum Tags# Fløde# Kyllingefilet