Kylling i cremet oste-tomatsauce

Over/undervarme 170° – 12-15 min

4 personer

En lækker og flot ret, som er let at servere for gæster, og den kan let øges til flere personer 

Server med broccoli og ris/blomkålsris/kartofler/pasta

Retten kan med fordel gøres helt færdig og stå klar i fadet indtil gæsterne kommer. Er retten blevet kold skal den have 20-25 i ovnen.

Ingredienser

4 stk kyllingefilet
2 stk hvidløgsfed – hakkede
1 stk stor rød sød peber – skåret i små tern
1 dl tør hvidvin
3 dl kyllingefond
2 dl piskefløde
1 dl soltørrede tomater – hakket (ikke dem i olie)
1 dl reven parmesan/grana padamo
salt og peber
½ dl basilikum blade – hakkede

Tilberedning
  1. Steg kyllingefileterne på panden
    Læg dem i et ildfast fad
  2. Svits hvidløgsfed og peber på panden i 1 min
  3. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind
  4. Tilsæt kyllingefond, fløde, soltørrede tomater og ost
    Kog op og lad det simre indtil saucen begynder at blive tyk
    Smag til med salt og peber
  5. Hæld saucen over kyllingebrysterne og sæt dem i ovnen i 10-15
  6. Inden servering drysses med hakket basilikum

Loading