En hurtig, let og lækker ret Server små bagte kartofler og en lækker salat til
Ingredienser
500 g kyllingefilet eller kyllingeinderfilet 200 g flødeost 60 g mayonaisse 1 dåse artiskokker skåret i mindre stykker 2 håndfulde spinat hakket 1 fed hvidløg, presset Lidt cayennepeber Friskkværnet salt og peber 2 dl parmesan, revet 1 stk rød peber 200 g mozzarella, revet
Hakket spinat til pynt
Tilberedning
Steg kyllingestykkerne let og læg dem i et ovnfast fad
Rør flødeost, mayonaisse, artiskokker, spinat, hvidløg, cayenne peber/paprika, friskkværnet peber, salt og grana padano sammen og fordel det ovenpå kyllingestykkerne
Drys rød peber over og til sidst mozzarella
Stil det i ovnen ved 180° traditionel varme i 30-35 min til mozzarellaen er let brunet