Kyllingefad med spinat og artiskok

Over/undervarme 180° – 30-35 min.
4 personer

En hurtig, let og lækker ret
Server små bagte kartofler og en lækker salat til

Ingredienser

500 g kyllingefilet eller kyllingeinderfilet
200 g flødeost
60 g mayonaisse
1 dåse artiskokker  skåret i mindre stykker
2 håndfulde spinat hakket
1 fed hvidløg, presset
Lidt cayennepeber
Friskkværnet salt og peber
2 dl parmesan, revet
1 stk rød peber
200 g mozzarella, revet 

Hakket spinat til pynt

Tilberedning
  1. Steg kyllingestykkerne let og læg dem i et ovnfast fad
  2. Rør flødeost, mayonaisse, artiskokker, spinat, hvidløg, cayenne peber/paprika, friskkværnet peber, salt og grana padano sammen og fordel det ovenpå kyllingestykkerne
  3. Drys rød peber over og til sidst mozzarella
  4. Stil det i ovnen ved 180° traditionel varme i 30-35 min til mozzarellaen er let brunet

Drys med lidt hakket spinat ved servering

Loading