Kyllingefilet fyldt med mozarella

Over/undervarme 200° – 20 – 25 min.

4 personer

Et helt festmåltid i såvel smag som farver
Er også fremragende på et stykke brød dagen efter, eller i en salat, og så er de ganske flotte med de grønne, røde og hvide farve når de skæres i skiver

Er også fremragende på et stykke brød dagen efter, eller i en salat, og så er de ganske flotte med den grønne, røde og hvide farve når de skæres i skiver

Tilbehør
Gratinerede portobellesvampe
Enkel jordbær-edemame salat

Ingredienser

1 stor frisk mozzarella
2-3 tomater
frisk spinat
4 skiver parmaskinke
grillkrydderi
salt
peber

Tilberedning
  1. Flæk kyllingfileterne, dog ikke helt, de skal hænge sammen i den ene side
  2. Krydr de åbne kyllingfileter med salg, peber og grillkrydderi
  3. Skær mozzarella i 8-12 tynde skiver
    Skær tomaterne i 8-12 skiver
  4. Læg spinat på den ene side af kylligefileterne og læg derefter et lag tomater og et lag mozzarella på
  5. Dryp lidt olivenolie på mozzarellaen og drys med lidt grillekrydderi
  6. Luk kyllingefileterne sammen og krydr med grillkrydderi, salt og peber
  7. Svøb en skive parmaskinke rundt om hver kyllingefilet og fæstn med tandstikkere
  8. Læg på en bageplade og bag i 20-25 min afhængig af størrelsen på kyllingefileterne

Loading