Stedet for livsnydere
Over/undervarme 200° – 20 – 25 min.
4 personer
Et helt festmåltid i såvel smag som farver
Er også fremragende på et stykke brød dagen efter, eller i en salat, og så er de ganske flotte med de grønne, røde og hvide farve når de skæres i skiver
Er også fremragende på et stykke brød dagen efter, eller i en salat, og så er de ganske flotte med den grønne, røde og hvide farve når de skæres i skiver
Tilbehør
Gratinerede portobellesvampe
Enkel jordbær-edemame salat
Ingredienser
1 stor frisk mozzarella
2-3 tomater
frisk spinat
4 skiver parmaskinke
grillkrydderi
salt
peber
Tilberedning
- Flæk kyllingfileterne, dog ikke helt, de skal hænge sammen i den ene side
- Krydr de åbne kyllingfileter med salg, peber og grillkrydderi
- Skær mozzarella i 8-12 tynde skiver
Skær tomaterne i 8-12 skiver - Læg spinat på den ene side af kylligefileterne og læg derefter et lag tomater og et lag mozzarella på
- Dryp lidt olivenolie på mozzarellaen og drys med lidt grillekrydderi
- Luk kyllingefileterne sammen og krydr med grillkrydderi, salt og peber
- Svøb en skive parmaskinke rundt om hver kyllingefilet og fæstn med tandstikkere
- Læg på en bageplade og bag i 20-25 min afhængig af størrelsen på kyllingefileterne
![]()
