Kyllingetærte med bacon og porre

Varmluft 190° – 30 min.

4 personer

Ingredienser
1 pk bacon
400 g kyllingekød
2 stk porrer
2 tsk karry
5 stk æg
2 dl creme fraiche
75 g revet ost
 
salt og friskkværnet peber
Tilberedning
  1. Brun bacon
  2. Skær kyllingekødet i små tern
  3. Brun kyllingekødet i baconfedtet
  4. Skær porrerne i 3 mm tykke skiver
  5. Tilsæt porrerne til kyllingekødet og lad dem stege med til porrerne er tilpas møre
  6. Tilsæt bacon og karry og bland det godt sammen
  7. Fordel fyldet i tærtebunden
  8. Pisk æg, creme fraiche, revet ost, salt og friskkværnet peber sammen
  9. Hæld æggemassen over fyldet
  10. Bag tærten ved 190° i ca. 30 min., indtil æggemassen er fast
  11. Server tærten varm eller lun med en lækker salat

Loading