Super lækkert hovedmåltid Server gerne noget lækkert brød til
Ingredienser
4 stk kyllingebryst dit yndlingskrydderi til kyllingebrysterne 100 g spinat – frisk 20 stk tomater – cherry ½ stk rødløg 2 stk avocado 1 stk mozerella – frisk eller 150 g feta 32 stk oliven efter eget valg 100 g cashewnødder eller andre nødder (bagte kikærter vil også være fint)
Dressing 3 spsk olivenolie 1 spsk honning – flydende 1 stor spsk sød sennep 2 spsk balsamico 1 spsk hvidvinseddike friskkværnet salt og peber
Tilbehør God brød
Tilberedning
Krydr kyllingebrysterne godt med friskkværnet salt og peber samt dit yndlingskrydderi
Steg dem ved svag varme til de er gennemstegt, 10-15 min. afhængig af størrelse, vend dem af og til
Skyl spinaten og fordel den på et fad eller direkte på tallerkenerne
Skær avocadoerne i strimler og læg dem på i klumper på fadet
Skær kyllingebrysterne i strimler og læg dem ligeledes i klumper på fadet
Halver cherrytomaterne og fordel dem på fadet sammen med oliven og mozzarella skåret i skiver og mindre stykker