Lækker kyllingesalat med avocado

4 personer

Super lækkert hovedmåltid
Server gerne noget lækkert brød til

Ingredienser

4 stk kyllingebryst
dit yndlingskrydderi til kyllingebrysterne
100 g spinat – frisk
20 stk tomater – cherry
½ stk rødløg
2 stk avocado
1 stk mozerella – frisk eller 150 g feta
32 stk oliven efter eget valg
100 g cashewnødder eller andre nødder (bagte kikærter vil også være fint)

Dressing
3 spsk olivenolie
1 spsk honning – flydende
1 stor spsk sød sennep
2 spsk balsamico
1 spsk hvidvinseddike
friskkværnet salt og peber

Tilbehør
God brød

Tilberedning
  1. Krydr kyllingebrysterne godt med friskkværnet salt og peber samt dit yndlingskrydderi
  2. Steg dem ved svag varme til de er gennemstegt, 10-15 min. afhængig af størrelse, vend dem af og til
  3. Skyl spinaten og fordel den på et fad eller direkte på tallerkenerne
  4. Skær avocadoerne i strimler og læg dem på i klumper på fadet
  5. Skær kyllingebrysterne i strimler og læg dem ligeledes i klumper på fadet
  6. Halver cherrytomaterne og fordel dem på fadet sammen med oliven og mozzarella skåret i skiver og mindre stykker
  7. Drys med cashewnødder
  8. Rør dressingen sammen og fordel den over salaten
  9. Server brød til

Loading