Laks salad Nicoise

Over/undervarme 200° – 15 min

2 personer

Server salaten med brød

Ingredienser

200 g laks
2 æg
1 salathoved, fx egeblad
200 g grønne bønner
1 bakke cherrytomater
200 g kogte kartofler
2 spsk kapers, gerne store med stilk
50 g sorte oliven

Sennepsdressing
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 tsk sukker

Tilbehør
Groft brød

Tilberedning
  1. Damp laksen i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter
  2. Kog æggene. Afkøl og pil dem
  3. Skyl salaten og afdryp
  4. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter
  5. Afdryp bønnerne og hæld koldt vand over
  6. Halver cherrytomaterne og skær kartoflerne i mindre stykker
  7. Vend salat med kartofler, bønner, cherrytomater
  8. Pynt med æg skåret i kvarte, kapers og oliven
  9. Del laksen i flager og fordel over salaten.
  10. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

Loading