Lakse-/rejetærte

4 personer

Varmluft 190° – 30 min.

Super lækker tærte.
Server gerne en grøn salat til

Ingredienser

1 pakke fersk tærtedej
250 g fersk laksefilet
150 g rejer
1 dl ærter
1 håndfuld frisk spinat
100 g feta
5 stk æg
2 dl cremefraiche 18 %
2 spsk mælk
Friskkværnet salt og peber

Tilberedning
  1. Tænd ovnen på varmluft 190°
  2. Rul tærtedejen ud i en tærteform, og bag den i ovnen i 8 minutter
  3. Skær laksen i tern.
  4. Tø ærter op
  5. Skyl spinaten
  6. Fordel spinat på tærtedejen og fordel derefter laks, rejer, ærter og feta i tærteformen
  7. Pisk æg, cremefraiche, mælk, og friskkværnet salt og peber sammen
  8. Hæld æggemassen i tærteformen
  9. Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter eller indtil æggemassen er stivnet

Loading