LCHF couscous

4 personer

Server med kylling eller kotelet og server kryddermayonnaise til

Ingredienser

blomkål (ca. 600g)

1 stor håndfuld mandler
1 lille squash
2 snackpebre
4 forårsløg
2 fed hvidløg
1 håndfuld pinjekerner
1 håndfuld persille

4 spsk. olivenolie
saft fra ½ citron
0,5 tsk. salt
0,5 tsk. stødt spidskommen

Krydderayonnaise

Bland en dip af mayonnaise, presset hvidløg, stødt chili og stødt spidskommen – smag til med citronsaft.

Tilberedning
  1. Bland ingredienser til dressingen i en stor skål
  2. Rist mandlerne på en tør pande
  3. Tag mandlerne af panden
  4. Rist pinjekernerne på panden
  5. Hak mandlerne let i minihakkeren 
  6. Hak blomkålen til couscous i en minihakker eller foodprocesser
  7. Hak hvidløg og persille fint og snit squash, pebre og forårsløg i mindre tern
  8. Rør alle ingredienser sammen med dressingen og top med pinjekerner

Loading