LCHF sandwichbrød med græsk yoghurt

Traditionel varme 180°  30-40 min.

1 brød

Med denne størrelse bradepande kan brødet skæres ud i knækbrød størrelse, flækkes og bruges som sandwichbrød
Et virkelig lækkert glutenfrit brød. Et brød der lever op til principperne i LCHF

Ingredienser

5 æg
250 g græsk yoghurt
50 g smeltet smør  eller Becel flydende
75 g sesamfrø
50 g mandelmel, hjemmelavet
30 g mandelmel, fint
2 spsk sesammel
2 spsk loppefrøskaller
2 tsk bagepulver
1 tsk salt

Tilberedning
  1. Pisk æggene godt og pisk græsk yoghurt i
  2. Kom resten af ingredienserne i og pisk det sammen
  3. Kom dejen i en bradepande  beklædt med bagepapir på ca. 20 x 30 cm og glat dejen ud heri
  4. Drys evt. med græskarkerner, solsikkefrø eller hørfrø
  5. Bag brødet ved 180° over/undervarme i ca. 30-40 minutter

Loading