LCHF sandwichbrød med hytteost

Traditionel varme 170° – 35-40 min.

12 stk

Super lækkert og saftigt brød, som mætter godt
Passer fint til pålæg eller ost og marmelade
Er udmærket til sandwich til madpakken eller som erstatning for et rundstykke, til morgenmaden
Pas på de bliver spist på rekordtid

 

Ingredienser

100 g hasselnødder
30 g mandler
½ dl solsikkekerner
½ dl hørfrø
1 dl sesammel
½ dl kokosfibre
½ dl loppefrøskaller
1 tsk salt
5 æg
100 g philadelfia eller hytteost
100 g smeltet smør

Pynt
sesamfrø og græskarkerner

Tilberedning
  1. Mal hasselnødder, valnødder og solsikkekerner til mel i foodprocessoren
  2. Pisk eller blend æg med Philadelfia/hytteost og hæld det smeltede smør heri
  3. Bland alle de tørre dele heri og rør dejen godt sammen
  4. Fordel dejen i en bradepande (30*20 cm) beklædt med bagepapir, så bliver der 12 firkantede sandwichbrød som kan flækkes
  5. Glat dejen ud og drys med kerner på toppen, pres dem lidt fast
  6. Bag brødene 35-40 minutter ved traditionel varme
  7. Når brødet er koldt, kan det skæres ud i 12 stykker og nogle ad dem kan lægges i fryseren, så er der altid frisk brød. 

Loading