Mål 1,8 dl vand af og kog det
Bland alle de tørre ingredienser i en skål
Rør så olie og kogende vand i, rør til alt er godt blandet sammen til en jævn masse
Tænd ovnen på over/undervarme 150°
Lad massen trække 10 minutter, så bliver den lidt tykkere
Bred dejen ud på et stykke bagepapir
Læg et stykke bagepapir over og rul dejen ud i et jævnt lag, dejen passer nøjagtig til en bageplade
Fjern det øverste stykke bagepapir
Brug en stor kniv og skær knækbrødet ud i den størrelse du ønsker
Træk nu bagepapiret over på en bageplade
Bag midt ved over/undervarme 150° i 60 minutter
Når knækbrødene tages ud af oven trækkes de over på en rist
Når de er helt kolde knækkes de fra hinanden
Opbevares i en tætsluttende boks i en uges tid, hvis de da ikke er spist længe inden