Marcipan-isroulade

6 personer

Brug ismaskine

En let og lækker dessert der ser indbydende ud

Ingredienser

250 g marcipanmasse
½ l vanilleis
200 g jordbær
Tilbehør
200 g jordbær
Pynt
friske bær
mynte – frisk

Tilberedning
  1. Rul marcipanen ud i en tynd firkant mellem to stykker bagepapir
  2. Blend jordbærrene
  3. Rør vaniljeis og jordbær sammen og kør på ismaskine
  4. Fjern det øverste stykke papir fra marcipanen og smør den let bløde jordbæris ud på marcipanen
  5. Rul sammen til en roulade og pak rullen ind i bagepapiret
  6. Læg rullen i fryseren til rouladen er helt fast
  7. Frugtcoulis laves af blendede bær smagt til med sukker
  8. Før servering skæres rouladen i skiver og serveres sammen med frugtcoulis og friske bær
  9. Pynt med en kvist frisk mynte

Loading