200° varmluft – 20-25 min.2 personerSkær mørbraden i store skrå skiver og anret på tallerkenen sammen med ovnkartofler og fordel lidt pesto på kartoflerne Ingredienser 1 stk svinemørbradFriskkværnet peber1 pakke bacon4 spsk grøn pestoSalat1 bdt asparges2 forårsløg16 små cherrytomater4 håndfulde frisk spinatDressing2 spsk olivenolie1 spsk hvidvinseddike1 spsk dijonsennep1 spsk flydende honningSalt og friskkværnet peberTilbehør Små ovnkartoflerPesto Tilberedning Krydr mørbraden med peberLæg et stykke bagepapir på en bagepladeLæg baconen ved siden af hinanden på bagepladen så det lige går lidt indover fedtkanten Smør pesto på baconenLæg mørbraden på baconen og rul baconen stramt omkring mørbradenBag mørbraden sammen med kartoflerne i 25 min.SalatKnæk det nederste af aspragesene og skold dem kortvarigt i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vandSkær aspargesene på skrå i ca 2 cm stykkerSkær forårsløg på skår i ca ½ cm stykkerHalver tomaterne Skyl spinatenAnret salaten på en tallerkenDressingPisk alle ingredienserne sammen Tags# Asparges# Bacon# Svinemørbrad