40 stk 200° over/undervarme – ca. 12-15 min. En småkage der har et lille snert af julSmåkagerne må ikke blive brune, så bliver de for tørre Ingredienser 280 g hvedemel125 g kartoffelmel125 g flormelis75 g pekannødder1½ tsk kanel – stødt1 tsk vaniljesukker1 knsp salt180 g koldt smør1 stk ægNougatfyld150 g blød nougat20 g smørPynt:40 pekannødder Tilberedning Mal 75 g pekannødder til mel (brug de store og dem der er fået i stykker, så du har 40 pæne små til pynt)Rør nøddemel, hvedemel, kartoffelmel, flormelis og krydderier sammen i en stor skålSkær det kolde smør i tern og bland i meletSmuldr herefter smørret ind i melet med fingrene, til du har en jævn masseTilsæt det sammenpiskede æg og ælt dejen hurtigt sammen til en ensartet masseRul dejen i to pølser og pak dem ind i husholdningsfilmStil dejen i køleskabet i ½ timeTænd ovnen på 200° over/undervarmeDel dejen i 40 stykker og rul det i kugler som presses lidt fladePres en fordybning i kagerne, evt. med en korkprop, så der er plads til nougatfyldetBag kagerne i ovnen i 12-15 minutter, pas på de ikke bliver brune, for så bliver de for tørreAfkøl kagerne helt på en ristNougatfyldSkær nougat og smør i små stykker og smelt over vandbadFyld massen i hullenre i småkagerne og læg en pekannød på hver småkageLæg småkagerne forsigtig i en lufttæt beholder og stil dem køligt, ikke i køleskab og lad nougatmassen stivne Tags# Nougat# Pekannødder