200° varmluft – 15-20 min.4 personer Ingredienser 32 stk grønne asparges4 plader butterdej8 skiver parmaskinke200 g cheddar, revenfriskkværnet salt og peber1 stk ægolivenolie24 cherrytomater Tilberedning Tænd ovnen på 200° varmluftDel de optøede butterdejplader i 2 firkanterRul dem ud så de er ca. 14×14 cmFold en skive parmaskinke og læg den midt på butterdejspladenVend aspargesene i lidt olivenolieLæg 4 rengjorte asparges på skrå, på hver skive parmaskine og krydr med friskkværnet salt og peberLæg lidt reven cheddar på aspargesenePensel den ene spids af butterdejen med sammenpisket æg og fold sammen over fyldet og klem godt fastLæg pakkerne på en bageplade og pensel med sammenpisket ægKrydr pakkerne med lidt friskkværnet salt og peberBag 12-15 min ved 200° varmluft Tags# Asparges# Butterdej