Parmaskine og asparges i butterdej

200° varmluft – 15-20 min.

4 personer

Ingredienser

32 stk grønne asparges
4 plader butterdej
8 skiver parmaskinke
200 g cheddar, reven
friskkværnet salt og peber
1 stk æg
olivenolie
24 cherrytomater

Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 220° varmluft
  2. Del de optøede butterdejplader i 2 firkanter
  3. Rul dem ud så de er ca. 14×14 cm
  4. Fold en skive parmaskinke og læg den midt på butterdejspladen
  5. Vend aspargesene i lidt olivenolie
  6. Læg 4 rengjorte asparges på skrå, på hver skive parmaskine og krydr med friskkværnet salt og peber
  7. Læg lidt reven cheddar på aspargesene
  8. Pensel den ene spids af butterdejen med sammenpisket æg og fold sammen over fyldet og klem godt fast
  9. Læg pakkerne på en bageplade og pensel med sammenpisket æg
  10. Krydr pakkerne med lidt friskkværnet salt og peber
  11. Bag 12-15 min ved 220° varmluft

Loading